2000 de sportivi au primit echipamente de la Consiliul Județean

Și în acest an, Consiliul Județean Sălaj a fost alături de fotbalul local. Vineri, 18 octombrie, reprezentanții celor 46 de cluburi și asociații sportive afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Sălaj, ai arbitrilor și observatorilor din județ au primit materiale și echipamente sportive în valoare de 250.000 de lei, în cadrul proiectului „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Sălaj”, finanțat din bugetul Consiliului Judeţean Sălaj.

Peste 2.000 de sportivi legitimați (copii, juniori și seniori, 55 de arbitri și 20 de observatori) au beneficiat de echipamente sportive, mingi, plase pentru porți, steaguri de colț și truse medicale. Aflat la a patra ediție, proiectul amintit își propune dezvoltarea sportului de masă și promovarea principiilor unei vieți sănătoase, susţinerea activităţii cluburilor din județ, precum și asigurarea de materiale necesare practicării sportului în comunitățile locale.
M. S.

One Thought to “2000 de sportivi au primit echipamente de la Consiliul Județean”

  1. […] au beneficiat de echipamente sportive, mingi, plase pentru porți, steaguri… Articolul 2000 de sportivi au primit echipamente de la Consiliul Județean apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment